دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

پاپ راهی بحرین می‌شود

رهبر کاتولیک‌های جهان از سوم تا ششم نوامبر به بحرین سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۷۵

«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان در اولین سفر یک پاپ به پادشاهی بحرین از ۳ تا ۶ نوامبر به این کشور سفر خواهد کرد تا در مجمع گفت‌وگوی شرق و غرب شرکت کند.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «العربیه»، «متیو برونی» مدیر مطبوعات واتیکان امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «به دعوت مقامات مدنی و مذهبی، پاپ فرانسیس از سوم تا ششم نوامبر به بحرین سفر خواهد کرد».

پیش از این، «مختار تلئوبردی» وزیر امور خارجه قزاقستان در سفر رسمی به واتیکان با پاپ فرانسیس دیدار و دستور کار هفتمین کنگره رهبران ادیان جهانی را که سپتامبر امسال در پایتخت این کشور برگزار می‌شود، بررسی کرده بودند.

پاپ فرانسیس از تحولات سیاسی و اقتصادی در قزاقستان که در چارچوب ساخت یک «قزاقستان جدید» که توسط «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور این کشور راه اندازی شده و همچنین برگزاری همه‌پرسی عمومی برای اصلاح قانون اساسی، استقبال کرده بود.

پیش از این و طبق برنامه از پیش اعلام شده، روز پنجم مارس دو سال گذشته پاپ در چارچوب سفری چهارروزه وارد عراق شده و با مقامات و مردم این کشور دیدار داشت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده